Connect with us

Hi, what are you looking for?

El Pais Noticias

catalunya

El 080 Barcelona Fashion reforça l’aposta digital amb 22 fashion films gravats a l’Espaix XC de Xavier Corberó | Estil


El 080 Barcelona Fashion reforça per tercera vegada l’aposta digital amb l’emissió de 22 fashion show films gravats a l’Espai XC de Xavier Corberó, que s’emetran del 25 al 28 d’octubre a través del web de la plataforma de moda, impulsada per la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). Les presentacions de les col·leccions es van gravar en un lloc monumental i força desconegut, l’Espai XC d’Esplugues de Llobregat, obra de l’escultor català de renom internacional Xavier Corberó, i s’emetran pel web de la plataforma www.080barcelonafashion.cat durant els quatre dies.

La setmana de la moda catalana continua en línia amb l’objectiu de ser una plataforma oberta i multidisciplinar amb vocació internacional, que sigui representativa del sector de la moda catalana. Seguint el camí de les darreres edicions, manté el lema Undress your mind, i posa l’accent en la diversitat en el seu sentit més ampli. A més de les col·leccions, les presentacions permetran conèixer a fons les marques a través de breus curtmetratges on els dissenyadors comparteixen les seves fonts d’inspiració, els seus pensaments, així com els processos de conceptualització que hi ha darrere de la col·lecció. En aquests espais, responen a un qüestionari de vint-i-vuit preguntes, coincidint amb la 28a edició del certamen.

La programació també incorpora la secció Behind the Scenes, on el públic podrà accedir a continguts de moda i espais inèdits d’aquesta edició, com ara el càsting, el backstage i el making of. També s’inclouran peces audiovisuals que revelaran com es prepara i produeix una presentació de moda; des d’aspectes com la selecció dels models, passant per la creació de l’estilisme de perruqueria i maquillatge, fins als fittings o el que passa darrere les càmeres.

Seran quatre dies de projeccions a partir de les sis de la tarda. Dilluns es veuran les col·leccions de Paloma Wool, Eñaut, Is coming, Escorpion, Júlia G. Escribà i Txell Miras. Dimarts serà el torn d’Eiko Ai, Custo Barcelona, Antonio Marcial, Lola Casademunt by Maite, LR3-Louis Rubi. Dimecres els tocarà a Álvaro Calafat, Guillermina Baeza, Martín Across, Lebor Gabala, The (Real) Garcia, i Moises Nieto. I tancaran la setmana dijous All that she loves, Y_Como, The Label Edition, Paola Molet i Avellaneda.

La nova edició del 080 és possible gràcies al patrocini principal de Clearplay, el mètode de pagament ajornat en el món de la moda, el patrocini de la firma de perruqueria Kevin Murphy i la marca de maquillatge Thuya Professional Line, i les col·laboracions de MAC Cosmetics, Garmin, la marca de manicura Thuya Formació Profesional, Rowenta, GhD, Font Vella i La Roca Village.

El 080 Barcelona Fashion reforça l’aposta digital amb 22 fashion films gravats a l’Espaix XC de Xavier CorberóSource link

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You May Also Like

Noticias

La casa con jardín del neuropsiquiatra Boris Cyrulnik (Burdeos, 84 años) en La Seyne-sur-Mer es un rincón de paraíso. El Mediterráneo está a cuatro...

Cultura

El govern d’Ada Colau vol que la cultura barcelonina sigui, juntament amb la salut i l’educació, un dret per a tots els ciutadans, amb...

Noticias

La ballarina i coreògrafa belga genera un estimulant sotsobre al Mercat de les Flors Aquest cap de setmana el Mercat de les Flors de...

Noticias

Ángel Gabarre, Juañares y Montoyita (de espaldas), en un momento de su concierto en Madrid en el festival Suma Flamenca. SUMA FLAMENCO 2021 TEATROS...